نوشیدنی آلوورا برای ورم بینی

بینی نقش مهمی را در زیبایی چهره ایفا می کند و بایستی با سایر اعضای صورت تناسب داشته باشد. افرادی که بینی آن ها قوز داشته یا دارای استخوان و غضروف اضافه است، معمولا به دنبال عمل زیبایی بینی می روند. امروزه جراحی بینی امری بسیار رایج است و علاوه بر بهبود شکل ظاهری فرد، مشکلات تنفسی را برطرف می کند.
بعد از عمل جراحی بینی، داشتن ورم امری طبیعی است. دوران نقاهت عمل زیبایی بینی طولانی بوده و گاهی زیباجو تا دو سال بعد از عمل بینی نیز ورم دارد. با این حال با مراقبت های درست و رژیم غذایی مناسب می توان این ورم را کاهش داده و به حداقل رساند.
نوشیدنی های آلوئه ورا، آب آناناس، آب نارگیل و آب سبزیجات جزو مایعات مفید هستند که بهتر است به صورت خالص و طبیعی 4 ساعت بعد از عمل نوش جان شوند. در ادامه به تغذیه مناسب بعد از عمل بینی می پردازیم و تمامی بایدها و نباید های بعد عمل را شرح می دهیم، پس همراه ما باشید.

عوارض عمل جراحی بینی چیست؟

عوارض عمل جراحی بینی


درد، تورم و کبودی از جمله عوارض رایج و شایع بعد از عمل جراحی بینی هستند. به دلیل ضربه ای که حین عمل به بافت های مختلف وارد می شود، صورت واکنش خود را با درد، ورم و کبودی نشان می دهد.
بعد از عمل بینی مقداری خون از طریق مویرگ ها نشت کرده و به بافت زیر پوست می رود. به همین خاطر اطراف بینی و زیر چشم ها کبود می شوند. این کبودی برای هر فرد به یک نوع بوده و با گذشت تقریبا یک ماه رفع خواهد شد و جای نگرانی ندارد. همچنین پس از عمل بینی، نوک بینی دچار ورم شده و گاهی این ورم تا دو سال ادامه دارد.

برای کاهش کبودی و ورم بینی چه باید کرد؟

کاهش کبودی و ورم بینی


اقدامات زیر به کاهش کبودی و ورم بینی بعد از جراحی کمک می کنند.

در دو روز اول بعد از عمل بینی، از کمپرس سرد استفاده کنید تا کبودی و تورم کاهش یابد.

در دوران نقاهت پس از عمل، از استعمال دخانیات و مصرف نوشیدنی های الکلی پرهیز کنید.

سر خود را پایین نگه ندارید و از قرار گرفتن زیر نور مستقیم آفتاب خودداری کنید.

با بینی نفس نکشید و از وارد شدن آسیب به آن جلوگیری کنید.

مصرف نمک و فلفل را تا یک ماه بعد از جراحی بینی به حداقل رسانده و فعالیت بدنی سنگین نداشته باشید.

مایعات بیشتر بنوشید و رژیم غذایی سالم داشته باشید.

رژیم غذایی مناسب برای ورم بینی


بلافاصله پس از عمل، زیباجو نباید چیزی بخورد؛ چرا که اثرات داروی بیهوشی از بین نرفته است. در این حین، خوردن نوشیدنی و غذا منجر به حالت تهوع و استفراغ می شود. بهترین زمان برای مصرف مایعات، 4 ساعت پس از جراحی بینی است.
یک برنامه غذایی کامل که حاوی انواع میوه ها، سبزیجات و مرکبات باشد به کاهش ورم بینی کمک زیادی می کند. اگر شما هم جزو افرادی هستید که پس از عمل، ورم و کبودی زیادی در اطراف بینی دارید؛ برای رفع ورم از نوشیدنی ها و مواد طبیعی زیر استفاده کنید.

آلوورا برای ورم بینی

آلوورا برای ورم بینی


نوشیدنی آلوئه ورا پرود بهترین گزینه برای کاهش ورم بینی است. برخی از افراد معتقدند ژل خام آلوئه ورا نیز برای کاهش ورم بینی مفید است. اما باید بدانید لاتکس آلوئه ورا که ماده ای تلخ مزه و زرد رنگ است، اگر به خوبی از گیاه خارج نشود موجب مسمومیت و التهابات پوستی می شود. از همین رو مصرف نوشیدنی آلوئه ورا ایمن تر است.
نوشیدنی آلوئه ورا 40% پرود 1 لیتری از ژل و پالپ خالص آلوئه ورا تولید می شود و کاملا خالص و طبیعی می باشد. این نوشیدنی ویتامین سی پایدار دارد و حاوی عسل طبیعی است. به همین خاطر طعم ملایمی داشته و می تواند به صورت روزانه استفاده شود. آلوئه ورا به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی، در کوتاه ترین زمان ممکن ورم بینی را از بین می برد. اما به شرطی که به صورت روزانه مصرف شود. این نوشیدنی در دو حجم دیگر یعنی نوشیدنی آلوئه ورا 40 در صد 160 سی سی و نوشیدنی آلوئه ورا پرود 250 سی سی نیز تولید می شود و می تواند بر اساس نیاز هر فرد خریداری شود.

عسل طبیعی برای ورم بینی

عسل طبیعی برای ورم بینی


عسل طبیعی برای بهبود زخم مناسب بوده و خواص ضد التهابی دارد، به همین دلیل مانند الوورا برای عمل بینی مفید است. این ماده طبیعی می تواند با آب ولرم یا ژل آلوئه ورا ترکیب شده و نوش جان شود. ژل خوراکی آلوئه ورا 100% پرود در ترکیبات خود عسل طبیعی داشته و می تواند بعد از عمل بینی به جای عسل طبیعی میل شود.
این ژل خوراکی به دلیل داشتن ویتامین ب 6 و سی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و وضعیت ظاهری پوست را بهبود می بخشد. افراد جوانی که بینی خود را عمل نموده اند، باید روزانه 20 سی سی از این ژل را و افراد میانسال روزانه 30 سی سی میل کنند. بعد از گذشت 21 روز مصرف، ورم بینی شما تا حد قابل توجهی کاهش می یابد.

خوردن آب آناناس بعد از عمل بینی

خوردن آب آناناس بعد از عمل بینی


آناناس به دلیل داشتن بروملین در ترکیبات خود، تورم را کاهش می دهد و برای بهبود جای زخم نیز موثر است. شما عزیزان می توانید برای تاثیر پذیری بیشتر، سیروپ آلوئه ورا 80% پرود را با آب آناناس ترکیب کرده و بنوشید. سیروپ آلوئه ورا 80 درصد Proud از ژل خالص آلوئه ورا به دست می آید و می تواند با انواع آبمیوه ها ترکیب شده و نوش جان شود.

آب سبزیجات برای ورم بینی


سبزیجاتی که رنگ تیره دارند مانند نوشیدنی های آلوئه ورا پرود حاوی ویتامین C بوده و برای ورم بینی بعد از عمل موثر می باشند. البته آب کرفس و آب هویج نیز برای کاهش التهاب و ورم استفاده می شوند.

دمنوش گیاهی برای کاهش ورم بینی


دمنوش های گیاهی مانند چای سبز به کاهش التهاب و ورم بینی کمک می کنند. البته معمولا دمنوش ها و داروهای گیاهی با تجویز پزشک مصرف می شوند. در طب سنتی گیاهان دارویی بسیاری برای کم شدن ورم بینی مورد استفاده قرار می گیرند. مانند گیاه آلوئه ورا در طب سنتی که علاوه بر کاهش ورم بینی، فواید بسیاری برای بدن دارد.

سخن پایانی


ورم بینی بعد از عمل جراحی زیبایی امری طبیعی و اجتناب ناپذیر است. تمامی افرادی که بینی خود را عمل می کنند با درد، کبودی و ورم رو به رو خواهند شد. برای مقابله با این عوارض، در وهله اول باید حوصله به خرج داده و موارد ذکر شده در این مقاله را رعایت کنید.
همچنین نیاز است در دوران نقاهت تغذیه سالم داشته و از نوشیدنی های مقوی و طبیعی استفاده کنید. نوشیدنی آلوئه ورا بهترین نوشیدنی برای کاهش ورم و کبودی بینی است. اگر می خواهید نوشیدنی های آلوئه ورا پرود را خریداری کرده و به صورت روزانه مصرف کنید، به سایت راهی نو مراجعه نمایید.
بهترین محصولات آلوئه ورا با کیفیت بالا و قیمت مناسب در گروه کارخانجات ساغر و ساحل به سفارش شرکت بازرگانی ساغر و ساحل صنعت پارس شرق تولید می شوند. این شرکت بازرگانی یک شرکت مادر تخصصی است که به تحقیق، توسعه و سرمایه گذاری می پردازد. از زیر مجموعه های آن می توان به کارخانه نوشیدنی، کارخانه شوینده ها، کارخانه آرایشی و بهداشتی، موسسه فرهنگی و باشگاه ورزشی و فرهنگی اشاره کرد.


سوالات متداول

برای کاهش ورم بینی چه غذاهایی نخوریم؟


از فست فود و غذاهای فرآوری شده، نمک، فلفل، سیگار، الکل، قهوه و خرما دوری کنید تا سریع تر بهبود یابید.

برای ورم بینی چه بخوریم؟


برای کاهش ورم بینی مایعات با خواص ضد التهابی مانند نوشیدنی آلوئه ورا، عسل طبیعی، آب سبزیجات، آب آناناس و… مفید است.